Move your body into the dance

@
Elly Geelhoed ballet

De dans en pilates studio op Schouwen Duiveland waar je het plezier in dansen en bewegen wordt bijgebracht op een professionele manier door volledig gediplomeerde docenten.

Een team van 4 docenten staan 24/7 voor je klaar om zo allround mogelijk dans en bewegings lessen aan te bieden. Ieder met een eigen stijl waardoor er voor iedereen van 2 tot 80 + er een les te vinden is.

Welke lessen zijn er bij ons te volgen...

IMG-20230711-WA0023

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Dansen en sporten voor iedereen van 2 tot 80 jaar  Doe je bij ons in de professionele ballet studio in het Cultuurhuis in Zierikzee.   Door de jarenlange ervaring van docente en eigenaar Elly  zullen veel mensen zich hier thuis voelen , is het niet voor een dansje of een sportles dan zeker ook voor een luisterend oor  of wachtend met een goed boek en een bakkie thee in onze woonkeuken.                                                                                                                       

  Voor de allerkleinste van 2 jaar start het met Peuterdans  een les waar je spelenderwijs kennis maakt met bewegen op muziek.

Vanaf 4 jaar kun je dan de keuze maken tussen Kids dance een combinatie les van alle dansstijlen of voor Klassiek ballet, lessen waar je de echte eerste danspassen, combinaties en dansen leert. 

Vanaf 6 Jaar ga je door voor het echte werk en heb je  de keuze  tussen Klassiek ballet waarbij op een creatieve manier wordt gewerkt via het systeem van de Royal Academy of Dance waarbij de techniek voorop staat . Jazzdance waar iedere docent zijn eigen stijl heeft ontwikkeld en je vele kanten van het dans aanraakt . Moderne Dans  waarbij de vloeiende bewegingen en het uitbeelden van gevoelens en emotie de hoofdlijnen zijn. En Urban Dance een mix van hip hop en streetdance .

Op de Dinsdag is het tijd voor de echte uitdaging en hebben we 2 demoteams waar bij alle stijlen incl. theaterdans aan bod komt. Deze les is alleen te volgen als je al 1 of meerdere lessen volgt. 

 Naast al deze dansstijlen  wordt er ook Pilates gegeven in onze studio. Op maandag en donderdag morgen een pittige mat les  en op Dinsdagavond een High Intensive les . Ook is er dit jaar Dance fit op Vrijdag morgen een les waar je coördinatie en conditie worden aangesproken.

Voor diegene die die oefeningen niet ziet zitten maar wel lekker even los wil gaan op muziek met de leukste combinaties hebben we Zumba fit op Maandag avond.

Naast deze groepslessen is het altijd mogelijk een privé les te boeken.

Ook voor het aanleren van een choreografie voor een feestje, bruiloft of andere projecten zijn wij ook in te huren.

En terug van weggeweest de kinderfeestjes !!  Bel ons voor de mogelijkheden.

 

 

Bekijk hier het lesrooster, zie wat het kost en meld je aan voor de leukste lessen .

Elly Kooman Geelhoed ARAD
Iris Heyboer
Olivia Nijsse
Fleur Stigter

Hoe en waar kun je ons bereiken...

telefoon

Adres

Jannewekken 19 

4301 HH Zierikzee

Email

startpagina

Elly Geeelhoed ballet

Dans en Pilates studio