Move your body into the dance

@
Elly Geelhoed ballet

De dans en pilates studio op Schouwen Duiveland waar je het plezier in dansen en bewegen wordt bijgebracht op een professionele manier door volledig gediplomeerde docenten.

Een team van 3 docenten staan 24/7 voor je klaar om zo allround mogelijk dans en bewegings lessen aan te bieden. Ieder met een eigen stijl waardoor er voor iedereen van 2 tot 80 + er een les te vinden is.

Welke lessen zijn er bij ons te volgen...

Voor de allerkleinste van 2 jaar start het met Peuterdans  een les waar je spelenderwijs kennis maakt met bewegen op muziek.

Vanaf 4 jaar kun je dan de keuze maken tussen Kids dance een combinatie les van alle dansstijlen of voor Klassiek ballet .  Lessen waar je de echte eerste danspassen, combinaties en dansen leert. 

Vanaf 6 Jaar ga je door voor het echte werk en heb je  de keuze  tussen Klassiek ballet , Jazzdance , Modern ballet en Hiphop.

Naast deze lessen  is er voor iedereen vanaf 9 jaar ook Contemporary dance  een combinatie van verschillende stijlen waar meer de creativiteit van de danser zelf wordt aangesproken. 

Op de vrijdagmiddag is het tijd voor de echte uitdaging en hebben we een demoteam waar bij alle stijlen incl. theaterdans aan bod komt. 

 Naast al deze dansstijlen  wordt er ook Pilates gegeven in onze studio, twee keer per week een rustige mat les  en twee keer per week een High Intensive les . 

Naast deze groepslessen is het altijd mogelijk een privé les te boeken.

Ook voor het aanleren van een choreografie voor een feestje, bruiloft of andere projecten zijn wij in te huren.

Bekijk hier het lesrooster, zie wat het kost en meld je aan voor de leukste lessen .

Elly Kooman Geelhoed ARAD
Iris Heyboer

Hoe en waar kun je ons bereiken...

telefoon

Adres

Jannewekken 19 

4301 HH Zierikzee

Email

startpagina