Elly Geelhoed Ballet Logo

Ons aanbod

Ons aanbod

Dansschool Elly Geelhoed Ballet biedt een breed scala aan dansstijlen, waaronder natuurlijk klassiek ballet gegeven door gecertificeerde docenten. Lees snel verder over wat wij voor u kunnen betekenen, of bekijk direct het lesrooster.

Voor de allerkleinste van 2 jaar start het met Peuterdans  een les waar je spelenderwijs kennis maakt met bewegen op muziek.

Vanaf 4 jaar kun je  kiezen voor  Kids dance & Ballet een combinatie les van alle dansstijlen en een les waar je de echte eerste danspassen, combinaties en dansen leert.

Vanaf 6 Jaar ga je door voor het echte werk en heb je  de keuze  tussen Klassiek ballet waarbij op een creatieve manier wordt gewerkt via het systeem van de Royal Academy of Dance waarbij de techniek voorop staat  en Let’s Dance een nieuwe les waarin alle stijlen aan bod komen. zodat je het beste word opgeleid als all round danser. Vanaf 12 jaar  heb je dan de keuze tussen Jazzdance waar iedere docent zijn eigen stijl heeft ontwikkeld en je vele kanten van het dans aanraakt . Moderne Dans  waarbij de vloeiende bewegingen en het uitbeelden van gevoelens en emotie de hoofdlijnen zijn. En Commercieel / Femenine  een geheel nieuwe danstijl met veel invloeden uit de urban dance wereld

Naast deze lessen hebben we 2 nieuwe lessen in ons repertoire. Klassiek extra Voor de echte ballerina een extra training voor een nog betere techniek, PBT trainingen reprtoire en Musical / theater dans. samen zoeken naar de leukste muziek en daarmee een te gek verhaal gaan maken. Een creatieve les voor dansers die net een stapje verder willen.
Naast al deze dansstijlen  wordt er ook Pilates gegeven in onze studio. Op maandag en donderdag morgen en avond een pittige mat les  en op Dinsdagavond een High Intensive les . Op woensdag morgen Pilates relax & Melt. Ook is er dit jaar terug van weg geweest Bodymove op Vrijdag morgen een combinatie van dans en Pilates

Voor diegene die die oefeningen niet ziet zitten maar wel lekker even los wil gaan op muziek met de leukste combinaties hebben we Zumba fit op Maandagavond. Naast deze groepslessen is het altijd mogelijk een privé les te boeken. Ook voor het aanleren van een choreografie voor een feestje, bruiloft of andere projecten zijn wij ook in te huren.

En terug van weggeweest de kinderfeestjes!! Bel ons voor de mogelijkheden.

Een dansbeweging
Een dansbeweging