Elly Geelhoed Ballet Logo

Ons aanbod

Ons aanbod

Dansschool Elly Geelhoed Ballet biedt een breed scala aan dansstijlen, waaronder natuurlijk klassiek ballet gegeven door gecertificeerde docenten. Lees snel verder over wat wij voor u kunnen betekenen, of bekijk direct het lesrooster.

Voor de allerkleinste van 2 jaar start het met Peuterdans  een les waar je spelenderwijs kennis maakt met bewegen op muziek.

Vanaf 4 jaar kun je dan de keuze maken tussen Kids dance een combinatie les van alle dansstijlen of voor Klassiek ballet, lessen waar je de echte eerste danspassen, combinaties en dansen leert.

Vanaf 6 Jaar ga je door voor het echte werk en heb je  de keuze  tussen Klassiek ballet waarbij op een creatieve manier wordt gewerkt via het systeem van de Royal Academy of Dance waarbij de techniek voorop staat . Jazzdance waar iedere docent zijn eigen stijl heeft ontwikkeld en je vele kanten van het dans aanraakt . Moderne Dans  waarbij de vloeiende bewegingen en het uitbeelden van gevoelens en emotie de hoofdlijnen zijn. En Urban Dance een mix van hip hop en streetdance.

Op de Dinsdag is het tijd voor de echte uitdaging en hebben we 2 demoteams waar bij alle stijlen incl. theaterdans aan bod komt. Deze les is alleen te volgen als je al 1 of meerdere lessen volgt.
Naast al deze dansstijlen  wordt er ook Pilates gegeven in onze studio. Op maandag en donderdag morgen een pittige mat les  en op Dinsdagavond een High Intensive les . Ook is er dit jaar Dance fit op Vrijdag morgen een les waar je coördinatie en conditie worden aangesproken.

Voor diegene die die oefeningen niet ziet zitten maar wel lekker even los wil gaan op muziek met de leukste combinaties hebben we Zumba fit op Maandagavond. Naast deze groepslessen is het altijd mogelijk een privé les te boeken. Ook voor het aanleren van een choreografie voor een feestje, bruiloft of andere projecten zijn wij ook in te huren.

En terug van weggeweest de kinderfeestjes!! Bel ons voor de mogelijkheden.

Een dansbeweging
Een dansbeweging